Woning verkopen

Wil je jouw woning verkopen? Als ervaren verkoopmakelaar in de regio Amsterdam, Utrecht en Gooi en Vechtstreek helpen we je graag van de eerste kennismaking tot de succesvolle verkoop van je huis!

Ontdek onze stappen

Van eerste kennismaking tot de succesvolle verkoop van jouw woning.

Voordat we de verkoop van jouw woning starten, beginnen we met een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken we jouw verwachtingen, doelen en eventuele vragen. We leren elkaar kennen en krijgen een duidelijk beeld van jouw huidige situatie.

Plan een kennismaking

Om de optimale verkoopstrategie te bepalen, voeren we een gratis waardebepaling uit. Hierbij kijken we naar de huidige markt, jouw woning en relevante factoren zoals locatie, voorzieningen en recente marktontwikkelingen. Dit stelt ons in staat een realistische en aantrekkelijke vraagprijs te bepalen.

Een goede eerste indruk is goud waard. We zorgen voor professionele fotografie en adviseren over eventuele verbeteringen qua aankleding en styling. Zo zorgen we voor een aantrekkelijke presentatie van jouw woning. Om potentiële kopers aan te trekken en enthousiast te maken laten we de sterke punten van jouw woning optimaal naar voren komen.

Nu is het tijd om jouw woning op de markt te brengen voor de verkoop. We maken gebruik van online platforms, sociale media en traditionele kanalen om een breed publiek te bereiken. Alles om ervoor te zorgen dat jouw woning opvalt in de competitieve vastgoedmarkt.

Zodra potentiële kopers interesse tonen, plannen we bezichtigingen in. We begeleiden deze bezichtigingen en staan klaar om vragen te beantwoorden.

Als potentiële kopers geïnteresseerd zijn om jouw woning te kopen, dan voeren we namens jou de onderhandelingen. Vanzelfsprekend streven we naar de beste deal voor jou. We houden je tijdens de onderhandelingen altijd goed op de hoogte en vertellen je duidelijk wat er gebeurt tijdens dit proces.

Eenmaal, andermaal, verkocht! Na een succesvolle onderhandeling begeleiden we je door alle juridische en administratieve afhandeling. We werken nauw samen met notarissen en andere betrokken partijen om te zorgen voor vlotte en zorgeloze overdracht van jouw woning.

Floor Real Estate staat klaar om jouw woningverkoopproces soepel en professioneel te begeleiden. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jouw woning op de best mogelijke manier kunnen presenteren en verkopen!