Verhuurmakelaar Amsterdam, Utrecht

Op zoek naar een betrouwbare makelaar voor de verhuur van je woning? Floor Real Estate is actief en bekend in Amsterdam, Hilversum, Utrecht en de omliggende gebieden.

Verhuren via Floor Real estate betekent

Verhuren zonder zorgen

Een woning verhuren is veel complexer dan simpelweg een sleutel overhandigen. Je wilt er zeker van zijn dat jouw woning straks wordt toevertrouwd aan de juiste persoon. Het vinden van een betrouwbare huurder is van essentieel belang. Met onze gecertificeerde checks weet je dat jouw pand in goede handen is.

  • Paspoort check: Een identiteitscheck is vanzelfsprekend. We verifiëren de identiteit van de huurders aan de hand van een paspoortcheck voor een veilig en transparant verhuurproces.
  • BKR check: We voeren een grondige BKR-check uit om de financiële geschiedenis van potentiële huurders te evalueren. Hierdoor krijg je inzicht in hun kredietwaardigheid en financiële stabiliteit.
  • Huurcheck: Onze huurcheck omvat het grondig evalueren van de huurgeschiedenis van de potentiële huurders. Dit geeft inzicht in hun betalingsgedrag en eerdere huurervaringen.

Amsterdam, utrecht of hilversum?

Woning verhuren

Woningverhuur in de vrije sector is een vak apart omdat het niet alleen gaat om het vinden van een huurder, maar ook om het navigeren door specifieke regels en de behoeften van de markt. In de vrije sector gelden vaak andere regels dan in de sociale huur, en er zijn meer vrijheden en verantwoordelijkheden voor zowel verhuurders als huurders.

Ook varieert de huurmarkt van stad tot stad. Een goede kennis van de lokale markten is essentieel om de juiste huurprijs vast te stellen en de woning op de beste manier aan te bieden voor verhuur.

Amsterdam

Utrecht

Hilversum

Marktkennis

Wij beschikken over up-to-date marktkennis en onderhouden een breed netwerk om de juiste doelgroep te bereiken voor jouw woning.

Presentatie

Om jouw woning op de beste manier te presenteren, maken we gebruik van bekende platforms zoals Funda, huurwoningen.nl, en Pararius.

Juridisch

Dankzij onze juridische expertise zorgen we ervoor dat alles volgens de geldende wetten en voorschriften verloopt.

Ondersteuning

Vanaf het eerste contact tot aan de ondertekening van het huurcontract, bieden we ondersteuning om het gehele verhuurproces vlekkeloos te laten verlopen.

Wil je jouw woning verhuren met de zekerheid van een persoonlijke en professionele aanpak? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij de perfecte match vinden voor het verhuren van jouw woning.