Over Floor Real Estate

De kracht achter

Floor Real Estate

Ik ben Floortje Schouten, eigenaresse en makelaar van Floor Real Estate. Mijn avontuur in de vastgoedwereld begon bij een bekend makelaarskantoor in Utrecht. Een super leerzame tijd. Ik leerde er de fijne kneepjes van het makelaarsvak, maar al snel begon het te kriebelen.

De drang om het op mijn eigen manier te doen, om die persoonlijke touch te kunnen geven die ik zo belangrijk vind, werd steeds sterker.

Daarbij kom ik uit een echte ondernemersfamilie en na een paar jaar besloot ik de sprong te wagen en mijn eigen makelaarskantoor te starten. In 2021 opende ik mijn eigen kantoor. En met succes. Inmiddels zijn we uit ons jasje gegroeid en in juni 2024 verhuizen we naar een compleet verbouwd pand aan de Neuweg 134 in Hilversum.

Of je nu jouw huis wilt verkopen of op zoek bent naar een nieuwe woning, ik sta voor je klaar. Verkoop, verhuur, aankoop, aanhuur – jij kiest, en ik begeleid je met passie en plezier.

Je bent altijd welkom om binnen te stappen; de koffie staat klaar en op vrijdagmiddagen drinken we een borrel.

Kernwaarden Floor Real Estate

Persoonlijke aanpak

Persoonlijk contact staat voor mij voorop. Ik neem uitgebreid de tijd om jou en je wensen echt te begrijpen. Of we nu praten over de verkoop van je huis, het beheer van je vastgoedportefeuille of het vinden van een nieuw thuis, ik luister, stel vragen en zorg dat we samen op één lijn zitten. Geen standaard benadering, maar een aanpak op maat die helemaal past bij jouw specifieke situatie.

Doorzettings-vermogen

De vastgoedbranche is dynamisch. Ik zet een stap extra waar anderen misschien zouden stoppen. Stel je voor dat een verkoopdeal vastloopt vanwege onverwachte juridische kwesties. Dan duik ik in de details en zoek naar manieren om de deal weer op de rails te krijgen, zodat jij niet met lege handen achterblijft. Je kunt er op vertrouwen dat ik altijd voor het hoogst haalbare resultaat ga.

Oplossingsgericht

Ik denk liever niet in problemen, maar in oplossingen. Flexibiliteit en innovatie in de vastgoedbranche is enorm belangrijk, omdat er voor elk vraagstuk wel een passende oplossing  te vinden is. Ik hou ervan om creatief te zijn om de beste route naar succes te vinden. Het is geen kwestie van: “dat kan niet,” maar van: “hoe kunnen we dit voor elkaar krijgen?”