Organisaties & Expats

Ben je op zoek naar huisvesting voor medewerkers? Of zoek je als expat snel een eigen woonruimte? Voor bedrijven en expats bieden wij begeleiding als aanhuurmakelaar.

Floor Real estate

Woningen voor expats

Aanhuren

Op zoek naar een geschikte huisvesting? Wij ondersteunen je bedrijf en/of expats snel en vakkundig in het vinden van de juiste huurwoning.

Waar we voor staan

Groot netwerk

Up-to-date kennis

Goed bereikbaar

Iedereen tevreden

Actueel aanbod

Ontdek ons diverse aanbod van huurwoningen in de regio Amsterdam, Utrecht, en Gooi en Vechtstreek. Staat jouw ideale woning er niet tussen? Geen zorgen! 

Als aanhuurmakelaar gaan we op basis van jouw specifieke wensen en eisen gericht op zoek, zowel binnen als buiten deze regio’s. Wij besparen je tijd en energie door snel de perfecte huurwoning voor medewerkers en expats te vinden. Laat ons je begeleiden tijdens het gehele verhuurproces.

Deze organisaties en expats gingen u voor!

De kracht achter

FLOOR REAL ESTATE

Bij het werken in een ander land komt veel kijken, waaronder het vinden van geschikte huisvesting. Daarom neem ik graag alle zorgen uit handen bij het vinden van huurwoningen voor medewerkers of voor jou als expat. De best passende woningen kan ik jou bezichtigen, maar uiteraard is het ook mogelijk om je via Skype of Facetime door de woning rond te leiden. Hierdoor krijg je direct een goed beeld van de woning en de omgeving.

Verder voer ik namens jou (of je organisatie) contractonderhandelingen, verzorg de sleuteloverdracht en regel dat de TV / internetaansluiting, gas/water/licht zijn aangesloten. Ik sta 24/7 voor je klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. Zo kun jij je focussen op een vlotte en zorgeloze verhuizing.

Floortje Schouten