Aanhuur

Wij zijn als ervaren aanhuurmakelaar actief in de omgeving Amsterdam, Utrecht en Gooi & Vechtstreek. We zijn gespecialiseerd in het matchen van woningzoekenden met de juiste woning in de vrije sector. We verhuren voornamelijk aan particulieren, expats en bedrijven die een huurwoning zoeken.

Amsterdam, Utrecht, Gooi & Vechtstreek

Aanhuurmakelaar

We geloven in een persoonlijke aanpak en starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We willen niet alleen de perfecte huurwoning voor je vinden, maar ook zorgen dat er een goede match is tussen jou en ons.

Na de kennismaking starten we de zoektocht naar jouw ideale huurwoning. Zit er geen geschikte woning voor jou bij in onze portefeuille? Dan is het ook mogelijk om ons te laten zoeken naar een geschikte woning buiten onze eigen woningportefeuille. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ons goed inleven in de specifieke behoeften van jou als zoeker.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak!

In 3 stappen naar de juiste woning

Zoeken

Vanuit ons uitgebreide netwerk en via aanbiedingswebsites speuren we naar geschikte opties die helemaal aansluiten bij jouw wensen.

Bezichtigen

Als we één of meer potentiële woning(en) hebben geselecteerd, plannen we een afspraak om de woning samen te bekijken. Of als dat handiger is, geven we je een rondleiding in de woning via een videocall.

Plan opstellen

Wanneer er een woning is die je aanspreekt, stellen we een gedetailleerd plan op. Transparant en helder, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten. We begeleiden je door het hele proces, zodat jij je nergens omkijken naar hebt.

Weten waar je aan toe bent

Bemiddelingskosten

De bemiddelingskosten voor het aanhuren bedraagt één maand huur exclusief btw. We vinden het belangrijk om transparant te zijn over onze tarieven, we spreken je graag persoonlijk om alles over onze werkwijze toe te lichten.

Woning huren voor expats en bedrijven

We zijn gespecialiseerd in het vloeiend verplaatsen van werknemers, waarbij we zowel bedrijven als expats ondersteunen voor een soepele overgang naar Nederland.
Ben je een expat of heb je te maken met werknemers die zich op het moment van aanhuren nog in het buitenland bevinden? Dan kunnen we je ook digitaal door het gehele aanhuurproces begeleiden.

Floor Real Estate is dé aanhuurmakelaar in Amsterdam en Utrecht. Graag verstrekken we handige informatie over stadsdelen/buurten, winkels en restaurants, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Alles wat nodig is om de relocation zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Na de bezichtigingen evalueren wij deze samen, bespreken de voorwaarden en strategie voor de eventuele onderhandeling over de huurvoorwaarden en de huurprijs. Nadat overeenstemming bereikt is, gaan we aan de slag met al het papierwerk. We controleren de huurovereenkomst op juridische inhoud en de voorwaarden. Ook zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht om te bekijken of de nieuwe woning volgens afspraak wordt opgeleverd. We zorgen ervoor dat jij (of je werknemer) straks met een goed gevoel in de nieuwe woning kan gaan wonen!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij expats en werknemers ondersteunen bij een succesvolle en zorgeloze relocation naar Nederland.